Presse

Express Bank lancerer simpel forsikring, der ikke gør forskel på folk

Express Bank har i samarbejde med BNP Paribas Cardif i Danmark, som er forsikringsleverandør, lanceret en heltidsulykkesforsikring, der modsat andre forsikringsudbydere lover fast pris til alle – uanset stillingsbetegnelse.

Marketing direktør Klas Johan Claeson forklarer, hvorfor banken har valgt at gå imod strømmen:

“Vi har haft en klar målsætning om at kunne tilbyde en ulykkesforsikring, der har en transparent prisstruktur og en stærkt konkurrencedygtig pris. Det vil sige, at der er en fast pris for voksne og en fast pris for børn. Forsikringen skal være nem at gennemskue, lidt efter devisen ”what you see is what you get”. Derfor har vi samlet alle elementer i én pakke, hvor vi inkluderer typiske populære tilvalgsmoduler som for eksempel straks-erstatning og dobbelterstatning. Du kan få både børn og ægtefælle med på forsikringen, og så dækker den i hele verden. En fast pris betyder også, at vi ikke opererer med uigennemskuelige medlemsrabatter. Som forbruger kan du fortsat beholde dine andre forsikringer, hvor du plejer, og så er du ikke bundet længere end en måned ad gangen.”

Ny vægtning

Størrelsen på din ulykkesforsikringspræmie afhænger ellers typisk af din stillingsbetegnelse. Groft sagt er det dyrere at blive ulykkesforsikret, hvis du er sygeplejerske og tømrer, end hvis du er folkeskolelærer. Den tradition vil Express Bank gerne gøre op med, men det koster naturligvis et andet sted, oplyser Klas Johan Claeson:

“Vi har ikke opfundet et mirakelprodukt, som kan det hele og samtidigt er gratis. Vi har valgt at prioritere gennemskueligheden for forbrugeren, og så vægter vi ulykkesdelen højere end dødsfaldsdækning. Statistisk set er der flere ulykker med overlevende end dødsfald, og vi mener derfor, at en sådan vægtning giver god mening for mange mennesker. Skulle det værst tænkelige scenarie ske, dækker forsikringen dog de mest basale nødvendigheder.”

Du kan læse mere om ulykkesforsikringen her.

21. marts 2017

Generalforsamling

Klik her og læs mere