I Express Bank gør vi det nemt, trygt og sikkert at låne til de projekter, du har behov for. Vi har allerede flere hundredetusinde kunder og er en bank, som henvender sig til alle private personer. Vi ønsker, at det skal være nemt at forstå vores produkter, nemt at ansøge og nemt at få udbetalt det ønskede beløb. Og med mere end 30 års erfaring garanterer vi for en tryg og sikker proces.

Express Bank blev etableret i 1987 som et samarbejde mellem Handelsbanken og Dansk Supermarked. Af samme grund har vi altid haft en tæt forankring i detailhandlen. I dag samarbejder vi med flere end 2.000 forhandlere – heriblandt mange førende varehuse og butikker. Hvert år behandler vi mere end 400.000 låneansøgninger, hvilket placerer os blandt de førende låneudbydere på det danske marked.

Vores hovedkontor ligger i Taastup. I Norge har vi kontor i Oslo og udbyder lån under navnet Express Bank og i Sverige udbyder vi lån og opsparing under navnet SevenDay Bank.

I alt huser vi mere end 200 dygtige medarbejdere. Vi er en del af en international koncern, idet vi er ejet af BNP Paribas Personal Finance. BNP Paribas Personal Finance er repræsenteret i mere end 30 lande, beskæftiger 19.500 medarbejdere og håndterer cirka 27 millioner kunder. Dermed har Express Bank et bagland, der sikrer den fornødne økonomisk stabilitet, der er en forudsætning for at drive bank i dag.

BNPPF_logo

Vi støtter et godt formål
BLIV PARTNER

Giv dine kunder muligheden for at finansiere sine køb

Vi leverer både standardløsninger og skræddersyede løsninger til store og små erhvervsdrivende. Det afhænger af din virksomheds behov og den løsning, som passer bedst til jer.

Bestyrelsen

Bestyrelsesmedlemmer

  • Marc de Korver formand
  • Jean-Francois Simon
  • Fréderic Thoral
  • Gilles de Wailly
  • Eirik Winther
  • John Poulsen
  • Michael Ravbjerg Lundgaard

Valgt af medarbejdere

  • Marion Lorenzen
  • Niels Egede Olsen
  • Nicki Reinhold Byel
  • Søren Illum

Revisionsudvalget

Michael Ravbjerg Lundgaard udgør Express Banks uafhængige og kvalificerede medlem af bestyrelsen i henhold til Revisionsudvalgsbekendtgørelsen. Herudover bestrider Michael Ravbjerg Lundgaard en stilling som Intern Revisionschef i DSB og har i øvrigt en karriere bag sig som revisionschef i Sampension samt et mangeårigt virke i revisionsbranchen, bl.a. som statsautoriseret revisor hos PwC.

Michael Ravbjerg Lundgaard er vurderet kvalificeret i henhold til Revisionsudvalgsbekendtgørelsen § 5, stk. 3, nr. 2, 5 og 6 og kan således foretage en selvstændig vurdering af, om Express Banks regnskabsaflæggelse, interne kontrol, risikostyring samt lovpligtige revision tilrettelægges og gennemføres på en hensigtsmæssig måde i forhold til bankens størrelse og kompleksitet.

Perioderegnskaber

Herunder kan du hente regnskaber
fra Express Bank A/S.

IFRS 9

Express Bank har truffet beslutning om at anvende overgangsordningerne, der er fastsat i forordning nr. 2395 af 12. december 2017 om ændring af forordning (EU) nr. 575/2013 for så vidt angår overgangsordninger for afbødning af virkningen af indførsel af IFRS9 på kapitalgrundlaget mm.
Express Bank har herunder besluttet ikke at anvende overgangsordningerne (for virkninger af IFRS 9 i overgangsperioden) fastsat i stk. 4 i art. 473a.

Med et Samlelån kan du få flere penge til dig selv – hver måned

Har du flere lån og kontokort hos Express Bank og andre låneudbydere, kan der være mange fordele ved at samle dine forbrugslån og kontokort i ét samlet lån hos os.